Ens pots trobar al carrer Sant Quintí, 14. 08026 Barcelona Telf. i Fax: 93.450.90.75

S'està comentant:

    No comments.

Ballades de la Catedral de juliol amb novetats

Les colles de Barcelona Ciutat organitzem un any més les ballades dels dijous de juliol a les 19:00 h. davant la Catedral. Enguany, amb dues novetats importants.

En primer lloc, ens hem afegit a la campanya per reivindicar el paper de la dona al món de la sardana i la cobla. Per això cada dijous hi ha programades dues compositores. I entre elles, Montserrat Pujolar hi és present amb la seva sardana Amb l’esperit vibrant, que enguany compleix 40 anys de la eva composició.

D’altra banda, s’ha editat els programes d’una manera diferent. Enguany ja no són els típics paperets de colors, sinó un vano amb la programació dels quatre dijous de juliol per una cara, i per l’altra una explicació en català, castellà i anglès sobre què és la sardana perquè tothom que passi per la Catedral ho pugui saber.

El calendari de ballades contemplen el dijous 4 de juliol amb la Ciutat de Cornellà, el dijous 11 amb la Bisbal Jove, el dijous 18 amb la Ciutat de Terrassa i el dijous 25 amb la Ciutat de Cornellà de nou.

Esperem trobar-vos-hi!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>