Ens pots trobar al carrer Sant Quintí, 14. 08026 Barcelona Telf. i Fax: 93.450.90.75

S'està comentant:

    No comments.

Arriba una nova edició del concurs de la Catedral amb novetats

Aquest proper diumenge 23 de setembre, a les 11:00 h., el Pla de la Catedral de Barcelona acollirà el 68è concurs de sardana esportiva de la Catedral, en el marc de les Festes de la Mercè. La part musical anirà a càrrec de la cobla La Principal del Llobregat. A part de la possibilitat de guanyar el trofeu ‘Gegant de la Ciutat’, de l’Ajuntament de Barcelona, per part de les colles del Campionat de Catalunya, els Alevins i Infantils que comptin la revessa amb un dansaire de la seva edat tindran un obsequi especial extra.

A més a més, aquest any l’entitat organitzador, la Federació de Colles Sardanistes de Barcelona Ciutat ha creat uns trofeus similars al del ‘Gegant de la Ciutat’ de l’Ajuntament de Barcelona per incentivar la presència de colles Alevines, Infantils i Juvenils i per reconèixer la tasca de les colles Veteranes.

Igualment, les colles de fora de Barcelona aspiren a guanyar el Trofeu Montserrat Bullich en reconeixement a la tasca d’agilització, presència i afavoriment per fer millor el concurs.

Al concurs, hi participaran fins a 30 colles, repartides entre les categories Alevina, Infantil, Juvenil, Gran i Veterana. De fet, 9 de les colles Gran seran del Campionat de Catalunya, ja que la Catedral torna a ser vàlid per a la Fase Final A i B.

Després del concurs i el lliurament de trofeus hi haurà una petita ballada de sardanes per a tots els assistents.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>