Ens pots trobar al carrer Sant Quintí, 14. 08026 Barcelona Telf. i Fax: 93.450.90.75

S'està comentant:

    No comments.

Cloenda Territorial del 2017

Aquest dissabte, 3 de febrer, a les 19:00 h., com cada any, al Casinet d’Hostafrancs celebrarem la Cleonda del Campionat Territorial de Barcelona Ciutat i Comarques del 2017. Hi oferirem un concert, el lliurament de premis i un sopar fred amb festa final.

La part musical anirà a càrrec de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. La cobla farà una selecció de peces simfòniques per a cobla. Pel que fa a la festa final, hi haurà com cada any un concus de balls de saló.

Esperem que us sembli interessants i ens hi veiem!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>