Ens pots trobar al carrer Sant Quintí, 14. 08026 Barcelona Telf. i Fax: 93.450.90.75

S'està comentant:

    No comments.

El concurs de la Catedral, en ple clima de reivindicació

Torna el concurs de la Catedral: serà el diumenge, 24 de setembre, a les 11:00 h., davant de la seu religiosa per excel·lència de Barcelona. La part musical anirà a càrrec de la cobla Reus Jove i hi assistiran 27 colles. Algunes d’elles competiran en el marc del Campionat de Catalunya Final Gran A i d’altres a la Final Veterana B.

Les colles de fora de Barcelona Ciutat podran aspirar, com cada any, al Trofeu Montserrat Bullich, que premia la colla que més predisposició, facilitats i ajuda proporcionen al concurs i a l’organització. A més a més, la revessa tindrà el premi excepcional de 300 €, com és habitual.

Finalment, el concurs s’emmarcarà en els diversos esdeveniments de la ‘Marató per la Democràcia‘ que impulsen Omnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>