Ens pots trobar al carrer Sant Quintí, 14. 08026 Barcelona Telf. i Fax: 93.450.90.75

S'està comentant:

    No comments.

Arriba el 66è concurs de la Catedral a les festes de la Mercè

Aquest proper diumenge 25 de setembre, dins de les festes de la Mercè, el Pla de la Catedral serà l’escenari del 66è concurs de colles sardanistes que organitzen les colles de Barcelona Ciutat. Començarà a les 11:00 h. i hi participaran un total de 31 colles de tota Catalunya.  La part musical anirà a càrrec de la cobla Ciutat de Cornellà.

Enguany el concurs serà vàlid pel Campionat de Catalunya en categoria Gran Final A i pel Campionat de Catalunya en categoria Veterana Final B. També hi destaca la presència de la colla de Ceret, Cireres de Ceret, de la Catalunya Nord. En total, gairebé 400 sardanistes oferiran un espectacle de primer nivell a un emplaçament històric per a les sardanes.

Les sardanes escollides busquen vincular-se amb el motiu central de la Mercè d’enguany: l’amor. Per això fan referència a l’amor per la terra catalana, l’amor per la parella i l’amor per les diverses manisfestacions sardanistes.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>