Ens pots trobar al carrer Sant Quintí, 14. 08026 Barcelona Telf. i Fax: 93.450.90.75

S'està comentant:

    No comments.

La Cloenda del 2015, amb cobla i DJ

Aquest proper dissabte, 13 de febrer, a les 19.00 h. celebrarem la Cloenda dels Campionats Territorials de Barcelona Ciutat i Barcelona Comarques 2015 al Centre Civic Casinet d’Hostafrancs de Barcelona (c/Rector Triadó, 53).

Aquest esdeveniment aplegarà les colles sardanistes participants al Campionat anual d’ambdues divisions territorials i serà el dia del lliurament dels trofeus finals. L’esdeveniment comptarà amb una primera part de concert, amb el Dj Ralph Dumas acompanyat de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. La segona part, després del sopar, serà un concurs de balls de saló i de ball de fi de festa.

Esperem trobar-nos-hi tots!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>